Onderwijs - Oplossingen - Concept Wiesner-Hager
back

Inrichtingsoplossingen

voor het onderwijs.

Ideas first! Hoe je het ook wendt of keert, ieder concept begint met een idee. Nog een vaststaand feit: de relevantie en kwaliteit van een idee houdt evenredig tred met de competenties en ervaring van de persoon die het idee heeft aangedragen. Competenties en ervaring hebben wij in overvloed. Ideeën ook, om zo goed mogelijk aan uw wensen en behoeften te kunnen voldoen! Onze expertise is de ontwikkeling van complete meubileringsconcepten voor scholings- en multifunctionele ruimtes die de gebruikers zowel motiveren als inspireren.

Aanpassing aan de wensen van de klant

Eersteklas kwaliteit in de afwerking garanderen is een ding. Om daarbij gelijktijdig meubilair met een ziel te ontwikkelen, die voldoen aan de hoogste eisen van ergonomie en esthethiek, is een heel ander verhaal. In het bijzonder wanneer het massaproducten betreft, die met de duizenden tegelijk van de lopende band afrollen. Onze moderne service-management aanpak benut de voordelen van de massaproductie, maar laat voor onze klanten veel ruimte voor een eigen identiteit. Met behulp van onze ervaren productontwikkelafdeling kan ons meubilair aan uw individuele behoeftes worden aangepast. Daardoor ontstaat uniek meubilair , die worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit.

Flexibiliteit

Door de doelgerichte inzet van onze technologische know-how in onze eigen fabriek in Oostenrijk behouden wij een hoge mate van flexibiliteit in de productie. Wij richten ons op de hoogste mate van proceszekerheid, maximale efficiëntie, precisie en innovatieve technieken en verliezen het budget nooit uit het oog. Vandaar onze service belofte, uw meubilair snel en punctueel op uw individuele behoefte af te stemmen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wiesner-Hager staat al tientallen jaren voor kwaliteit. Kwaliteit die niet ophoudt bij enkel het aangeboden product, maar een duidelijk deel uitmaakt van onze gehele bedrijfsfilosofie. Door onze jarenlange know-how, het gebruikmaken van de modernste technieken en het respecteren van mens en milieu heeft u als klant van Wiesner-Hager de zekerheid van de allerhoogste kwaliteit.

Ecologie

Op het punt van milieu lopen we steeds een stap voor! Wiesner-Hager is het eerste bedrijf in de branche, dat volgens norm ISO 14025 werd gecertificeerd en dat Milieu-Product-verklaringen (EPD) opstelt. In deze documenten worden de materiaalsamenstellingen, de invloed op het milieu en de recyclingmogelijkheden van elk product gedefinieerd. De verwerking van uitsluitend wateroplosbare verven, en het feit dat houtresten en –afval in onze eigen fabriek wordt gebruikt om stroom en warmte op te wekken, zijn slechts twee voorbeelden van onze bijdrage in het behoud van het milieu voor toekomstige generaties.

Contact

Wilt u meer weten wat we voor u kunnen betekenen voor de inrichting van uw scholingsruimtes? Neem gerust contact op, we helpen u graag.

Marktsegmenten

  • Aula’s en schoollokalen.

  • Seminar- en workshopruimtes.

  • Backoffice

  • Wacht- en ontspanningsruimtes.

Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van actuele projecten, productinnovaties en de laatste trends!

Referenties