Referentieprojecten

Bedrijfsrestaurant met barkrukken, ronde tafel en loungebanken | © Michel Campfens
Bedrijfsrestaurant met barkrukken, ronde tafel en loungebanken | © Michel Campfens
Bedrijfsrestaurant met barkrukken, ronde tafel en loungebanken | © Michel Campfens
MSD, Haarlem (NL)
Van een klassieke kantine naar een modern en multifunctioneel bedrijfsrestaurant waar medewerkers met elkaar eten, verhalen uitwisselen, elkaar informeel ontmoeten voor overleg, maar waar ook bedrijfsevents en -presentaties worden gehouden. Laat u inspireren door de foto’s.
Moderne bureaus en kasten in een kantoor | © Martin Zorn Photography
Moderne bureaus en kasten in een kantoor | © Martin Zorn Photography
Moderne bureaus en kasten in een kantoor | © Martin Zorn Photography
Clean Capital Energy, Wenen (AT)
In één van de drie kantoortorens van ‘Icon Vienna’ – de hotspot in het economisch hart van Wenen, bevindt zich het nieuwe kantoor van Clean Capital Energy. Roomware Consulting ontwikkelde het concept en was verantwoordelijk voor de uitvoering van het project. Het meubilair werd geleverd door Wiesner-Hager. In het ontwerp is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en rustige kleuren met veel aandacht voor de beplanting.
loungeruimte met grijze stoelen en hanglampen | © PicMyPlace
loungeruimte met grijze stoelen en hanglampen | © PicMyPlace
loungeruimte met grijze stoelen en hanglampen | © PicMyPlace
Pharmig, Wenen (AT)
Het nieuwe kantoor van de Verband der pharmazeutischen Industrie Österreichs (Pharmig) is modern en gereduceerd. De sfeer in het kantoor wordt bepaald door pastelkleurige accenten.
Indrukwekkende hal met rijen stoelen | © Martin Zorn Photography
Indrukwekkende hal met rijen stoelen | © Martin Zorn Photography
Indrukwekkende hal met rijen stoelen | © Martin Zorn Photography
Academie der Beeldende Kunsten, Wenen (AT)
Onze referentie, de zuilengalerij/auditorium van de Academie der Beeldende Kunsten in Wenen, straalt een weelderige historische flair uit. De unieke balzaal biedt optimale omstandigheden voor evenementen en lezingen. In het kader van de algemene renovatie zocht de Academie een tijdloze en functionele rijstoel. Wiesner-Hager is verheugd dat het model nooi na een intensief selectieproces tot winnaar is uitgeroepen.
Café met bistrotafels, stoelen, barkrukken en statafels
Café met bistrotafels, stoelen, barkrukken en statafels
Café met bistrotafels, stoelen, barkrukken en statafels
Huis der duurzaamheid
Al van buiten heeft het in de 15e eeuw gebouwde Hofmann-huis, een voormalige tingieterij in het Opper Oostenrijkse Ried in de Innkreis, een historische charme. Als je de gieterij, zoals zij tegenwoordig nog steeds wordt genoemd, binnenloopt, wacht je een combinatie van een modern en vooral duurzaam design, ingebed in oude muren.
Koffieruimte met trap in een coworking kantoor | © raumpixel.at
Koffieruimte met trap in een coworking kantoor | © raumpixel.at
Koffieruimte met trap in een coworking kantoor | © raumpixel.at
bluebird.space, Salzburg (AT)
Nieuw Werk is eigenlijk een abstract concept – tenzij je het tot leven brengt: Dat is precies wat Wiesner-Hager samen met het adviesbureau PINUS.TEAM in het nieuwe verkoopkantoor in Salzburg heeft gedaan.
Café en gemeenschappelijke ruimte in de foyer. | © Metcon
Café en gemeenschappelijke ruimte in de foyer. | © Metcon
Café en gemeenschappelijke ruimte in de foyer. | © Metcon
AHT, Rottenmann (AT)
De nieuwe werkomgeving van de koelsysteemspecialist AHT is modern en individueel.
Houten tribune met kussens in de toegangszone van het bedrijf ACP Tekaef.
Houten tribune met kussens in de toegangszone van het bedrijf ACP Tekaef.
Houten tribune met kussens in de toegangszone van het bedrijf ACP Tekaef.
ACP TEKAEF, Hohenzell (AT)
ACP TEKAEF vertrouwt voor interieurontwerp en kantoormeubilair voor het nieuwe hoofdkantoor op Wiesner-Hager.
moderne kantoorruimte met tafels en sofa's | © raumpixel.at
moderne kantoorruimte met tafels en sofa's | © raumpixel.at
moderne kantoorruimte met tafels en sofa's | © raumpixel.at
JKU, Linz (AT)
Als je de brede trappen van de prachtige buitentrap van het nieuwe bijgebouw van de JKU beklimt, verwacht dan geen betonnen park, noch artistieke sculpturen, maar een weide bedekt met wilde bloemen, die zowel bijen als studenten uitnodigt om te blijven hangen.
YouTube is uitgeschakeld
Voor het gebruik van YouTube is uw toestemming nodig. Voor meer informatie, zie onze privacy policy
Vimeo is uitgeschakeld
Voor het gebruik van Vimeo is uw toestemming nodig. Voor meer informatie, zie onze privacy policy
Google Maps is uitgeschakeld
Voor het gebruik van Google Maps is uw toestemming nodig. Voor meer informatie, zie onze privacy policy