Verklaring over gegevensbescherming - Concept Wiesner-Hager
back

Verklaring over gegevensbescherming

Laatst bijgewerkt: 06. 2018

Verantwoordelijk bedrijf

Het bedrijf verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens is Wiesner-Hager Möbel GmbH inclusief alle dochterondernemingen. U kunt onze informatie vinden in juridische verklaring. We nemen de bescherming van uw persoonsgegevens zeer serieus. We behandelen uw persoonsgegevens als vertrouwelijk en in overeenstemming met de wettelijke voorschriften voor gegevensbescherming en dit privacybeleid. Uw gegevens worden niet doorgegeven zonder uw nadrukkelijke toestemming.

Persoonsgegevens verzamelen, verwerken en gebruiken

Gegevens-/serverlogboekbestanden openen

 

We verzamelen de informatie die door uw internetbrowser wordt gestuurd en slaan deze informatie op in onze logboekbestanden. Dit omvat:

  • browsertype/-versie,
  • het gebruikte besturingssysteem,
  • de verwijzende URL (de website die daarvoor is bezocht)
  • de hostnaam van de computer die toegang krijgt (IP-adres)
  • de tijd van de serveraanvraag
  • de hoeveelheid gegevens die is overgedragen
  • rapporteren of de toegangspoging is geslaagd.

De IP-adressen van gebruikers zullen worden gewist of geanonimiseerd nadat ze niet meer worden gebruikt. Indien de IP-adressen worden geanonimiseerd, worden ze zodanig gewijzigd dat details van persoonlijke of materiële omstandigheden niet meer kunnen worden geassocieerd met een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon of kunnen ze alleen worden geassocieerd met een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon wanneer buitengewoon veel tijd, kosten en mankrachten hieraan worden besteed. De gegevens in de logboekbestanden worden door ons in anonieme vorm geanalyseerd om de website te verbeteren, gebruiksvriendelijker te maken en fouten sneller te vinden en corrigeren. Daarnaast worden ze gebruikt om serverfuncties aan te sturen, zodat de juiste gegevensvolumes beschikbaar kunnen worden gemaakt, indien nodig.

Contactformulier

 

Als u contact met ons opneemt via het formulier op de website of via het e-mailadres altheim@wiesner-hager.com, ontvangen we uw gegevens, maar zullen we deze niet opslaan.

Nieuwsbrief

 

U kunt zich aanmelden voor een nieuwsbrief via onze website. Hiervoor hebben we uw e-mailadres nodig en uw verklaring dat u akkoord gaat met het ontvangen van de nieuwsbrief.

Om u op een gerichte manier van de informatie te voorzien, verzamelen en verwerken wij gedeeltelijk vrijwillig verstrekte informatie over aanhef, voornaam, achternaam, bedrijf en land.

Zodra u zich hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, sturen we u een bevestigingsbericht met een koppeling om uw abonnement te bevestigen.

U hebt het recht uw toestemming op elk moment in te trekken door middel van een schriftelijk bericht of (in het geval van de nieuwsbrief via e-mail) door op de afmeldingskoppeling te klikken. Dit heeft geen invloed op de wettigheid van de verwerking die wordt uitgevoerd op basis van uw toestemming totdat u deze intrekt.

Prijsvraag

 

Nadat u het prijsvraagformulier hebt ingediend, zullen de hierboven genoemde gegevens worden verwerkt om de prijsvraag uit te voeren op basis van de prijsvraagovereenkomst. Zoals overeengekomen voor dit doeleinde, zullen de gegevens verder worden verwerkt op dezelfde wettelijke grondslagen ten behoeve van direct marketing. Er is geen verplichting om de gegevens te verstrekken. Als u de gegevens niet opgeeft, betekent dat slechts dat u niet kunt deelnemen aan de prijsvraag en dat uw gegevens niet zullen worden verwerkt.

Bekendmaking van gegevens aan derden

 

De gegevens die door ons worden verzameld, zullen alleen worden doorgegeven aan derden indien dit noodzakelijk is voor de contractuitvoering of facturatie of als u eerder toestemming hebt gegeven. De gegevens die op deze manier worden gedeeld, mogen alleen worden gebruikt door onze dienstverleners om hun taak uit te voeren. Deze dienstverleners zijn zorgvuldig geselecteerd en schriftelijk door ons aangesteld. Ze zijn gebonden aan onze instructies en worden regelmatig door ons gecontroleerd. Elk ander gebruik van de informatie is niet toegestaan en komt ook niet voor bij de dienstverleners aan wie wij uw gegevens toevertrouwen.

Vacatures en online sollicitaties

 

We publiceren vacatures op onze website met de optie om sollicitaties online te sturen (via e-mail of contactformulier). Als u op een vacature solliciteert, worden uw gegevens alleen door ons verzameld en verwerkt als onderdeel van het sollicitatieproces en worden ze verwijderd nadat de vacature is vervuld, tenzij we wettelijk verplicht zijn ze langer te bewaren.

U hebt nadrukkelijk toestemming gegeven voor het langer bewaren van uw gegevens voor het geval een vacature in de toekomst vrijkomt. Of we hebben een arbeidscontract met u gesloten, wat betekent dat we uw gegevens zullen opslaan in het personeelsdossier en zullen verwerken in de salarisadministratie overeenkomstig de wettelijke voorschriften voor gegevensbescherming.

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die op uw apparaat worden opgeslagen via uw browser. Ze brengen geen schade aan uw computer aan.

We gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Sommige cookies blijven op uw apparaat staan totdat u ze verwijdert. Hiermee kunnen we uw browser herkennen wanneer u onze website weer bezoekt.

Als u dit niet wilt, kunt u uw browser configureren om een melding weer te geven over het gebruik van cookies en alleen cookies in afzonderlijke gevallen te accepteren.

Het uitschakelen van cookies kan de functionaliteit van deze website beperken.

U vindt meer informatie over de cookies die op deze website worden gebruikt hier.

Webanalyse met Google Analytics

 

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice van Google Inc. ("Google"). Google Analytics gebruikt cookies. Dit zijn tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en waarmee uw gebruik van de website kan worden geanalyseerd. De informatie die door de cookie over uw gebruik van deze website wordt gegenereerd, wordt doorgaans naar een Google-server in de VS gestuurd en daar opgeslagen. Indien IP-anonimisering op deze website is ingeschakeld, zal uw IP-adres echter eerst door Google worden afgekort binnen de lidstaten van de Europese Unie of ondertekenaars van de Overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een Google-server in de VS gestuurd en daar afgekort. Google zal deze informatie gebruiken namens de beheerder van deze website om uw gebruik van de website te evalueren, rapporten over websiteactiviteit te compileren en andere services te verlenen met betrekking tot de website en het internetgebruik voor de websitebeheerder. Het IP-adres door uw browser wordt gestuurd als onderdeel van Google Analytics, zal niet worden gekoppeld aan andere gegevens die door Google worden bewaard. U kunt voorkomen dat deze cookies worden opgeslagen door de betreffende instellingen te selecteren in uw browser. We willen u er echter wel op wijzen dat u in dat geval niet de volledige functionaliteit van deze website kunt gebruiken. Bovendien kunt u voorkomen dat de gegevens die door de cookie worden gegenereerd en betrekking hebben op uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) worden verzameld en verwerkt door Google door de browserplugin te downloaden via de volgende koppeling (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de).

U kunt gegevensverzameling door Google Analytics voorkomen door op de onderstaande koppeling te klikken. Hiermee wordt een afmeldingscookie ingesteld, die voorkomt dat uw gegevens worden verzameld wanneer u deze website weer bezoekt:

Google Analytics uitschakelen

U vindt meer informatie over de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Google op http://www.google.com/analytics/terms/de.html en https://www.google.de/intl/de/policies/. We willen u er graag op wijzen dat Google Analytics is uitgebreid op deze website met de code anonymizeIp om IP-adressen anoniem te verzamelen (dit wordt IP-maskering genoemd).

Google Tag Manager

 

We gebruiken de Tag Manager-service van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS ("Google") om onze website te beheren en op cookies gebaseerde technologieën te integreren. Voor dit doeleinde wordt uw IP-adres naar een Google-server gestuurd, die ook in de VS kan zijn, elke keer wanneer u een van onze internetpagina's bezoekt. Het IP-adres wordt niet opgeslagen door Google als onderdeel van de Tag Manager-service en wordt alleen gebruikt om de technologieën te integreren die door Tag Manager worden beheerd. De Tag Manager zelf stelt geen cookies in.

Java-Scripts

Facebook Connect

 

Facebook Connect is een service van Facebook, Inc. Het gebruik van Facebook Connect is onderhevig aan het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Facebook. Wanneer u Facebook Connect gebruikt, worden Facebook-profielgegevens en openbare gegevens op Facebook uit uw Facebook-profiel aan ons gestuurd. Omgekeerd kunnen gegevens van ons naar uw Facebook-profiel worden gestuurd. Uw gegevens zullen door ons worden opgeslagen en verwerkt voor uw registratie op het platform. Door bij Facebook Connect te registreren, geeft u toestemming voor het sturen van profielinformatie uit uw Facebook-profiel aan ons en gebruiksinformatie van ons aan Facebook.

Plug-ins voor social media

Facebook 

 

Onze website integreert plug-ins van het sociale netwerk Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, VS. U kunt ze herkennen aan het Facebook-logo of de Vind-ik-leuk-knop onder een artikel, en de Facebook Blog Radar en de Facebook Blog Page in het zijmenu (samen de Facebook-plug-ins genoemd). Deze Facebook-plug-ins brengen een directe verbinding tot stand tussen uw browser en de Facebook-server wanneer u onze website bezoekt. Wanneer u onze website bezoekt, ontvangt Facebook informatie dat u onze pagina's hebt bezocht via uw IP-adres. Als u vervolgens klikt op de Vind-ik-leuk-knop van Facebook op onze pagina terwijl u bent aangemeld bij uw Facebook-account, wordt de inhoud van onze pagina's gekoppeld aan uw Facebook-profiel. Dit betekent dat Facebook uw bezoek aan onze website aan uw account kan koppelen. Let op: als beheerder van deze website, hebben we geen kennis van de inhoud van de gegevens die worden gestuurd aan Facebook of hoe Facebook deze gegevens gebruikt. Ga voor meer informatie over het privacybeleid van Facebook naar de volgende koppeling: http://de-de.facebook.com/policy.php

Als u niet wilt dat Facebook uw bezoek aan onze website koppelt aan uw Facebook-account, moet u zich bij uw Facebook-account afmelden wanneer u onze website bezoekt.

LinkedIn

 

Our website uses a feature provided by the LinkedIn network. The service is provided by LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA. If you click the LinkedIn button (plug-in), you will be redirected to our LinkedIn page in a separate browser window and – if you are logged into your LinkedIn user account – you can follow us on LinkedIn. The plug-in establishes a direct connection between your browser and the LinkedIn server. This enables LinkedIn to receive the information that you have visited our website with your IP address. In addition, LinkedIn will then be able to associate your visit to our website with you and your user account, provided you are logged into your LinkedIn account. We would like to point out that we have no knowledge of the content of the (personal) data that are transmitted or how they will be used by LinkedIn. For more information, please see the LinkedIn privacy police at: www.linkedin.com/legal/privacypolicy

Recht op informatie en recht op herroeping

U hebt het recht uw persoonsgegevens in te zien, en het recht deze te corrigeren, te verwijderen of de verwerking ervan te beperken, en het recht de gegevens te verzenden.

Daarnaast hebt u het recht de toestemming die u hebt gegeven voor de verwerking van uw persoonsgegevens op elk moment in te trekken. De wettigheid van de verwerking van persoonsgegevens wordt tot het moment van intrekken van de toestemming niet beïnvloed door de herroeping.

U hebt het recht u af te melden voor de verwerking van uw persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing. Als u zich afmeldt, zullen uw persoonsgegevens niet meer worden verwerkt voor direct marketing.

U hebt het recht in hoger beroep te gaan bij de toezichthoudende autoriteit (Austrian Data Protection Authority, 8 Wickenburggasse, 1080 Wenen, Oostenrijk, dsb@dsb.gv.at).

U kunt ons bereiken via de volgende contactgegevens:

Wiesner-Hager Möbel GmbH,
Linzer Straße 22, A-4950 Altheim,
Tel.: +43 (7723) 460 - 0,
Fax: +43 (7723) 460 – 331,
E-Mail: altheim@wiesner-hager.com